• Premium scheerkwast-houder

  Deze design Premium scheerkwast-houder heeft een mat zwart gelakte eiken houten voet en een verchroomde stang.

  De perfecte combinatie met de Premium scheerkwasten Max en Tom.

  De Scheermonnik Basic zwart scheerkwast past ook goed in de Premium houder.

  Deze Premium scheerkwast-houder heeft een binnen diameter van 32,5 - 33,0 mm.

   
 • Deze mooie basic scheerkwast heeft een fijn in de hand liggend resine handvat en heel belangrijk een zeer zachte bolvormige synthetische knoop met voldoende 'back-bone'. Scheerschuim maken gaat hiermee heel gemakkelijk. De kwast laadt zich snel, kan tegen een stootje en gaat veel langer mee dan een dieren haren scheerkwast. Kortom een top product voor een vriendelijke prijs en jarenlang scheerplezier.
 • Op de klassieke manier van scheren maak jij je scheerschuim zelf, met een mooie scheerkwast en een goede zeep. De Scheermonnik Premium scheerkwasten zijn leverbaar in 3 exclusieve modellen: MAX is modern, houdt van stijl TOM is eigentijds KLAAS is klassiek ingesteld De handvat modellen zijn in Nederland gemaakt van geselecteerd inlands hout en 3 keer behandeld met een speciale coating die de houtstructuur naar boven haalt en zorgt dat de kwast waterbestendig is. En heel belangrijk, de kwast heeft een zeer zachte bolvormige synthetische knoop met voldoende 'back-bone'. Met deze fijne scheerkwast, een goede zeep, een paar druppels water en jouw inzet, heb je alles wat nodig is om het beste scheerschuim te maken. De scheerkwast met een 'knoop' van HQ synthetische haren, laadt zich snel, kan tegen een stootje en gaat veel langer mee dan een dieren haren scheerkwast. Kortom een top product voor jarenlang scheerplezier. Kies de houtsoort en het model en stel je eigen kwast samen.
 • Scheermonnik Scheerset Basic: scheerkwast basic en scheerzeep naar keuze in luxe cadeau verpakking Ga met de cursor, hieronder, over de afbeeldingen en kies je zeep. Wil je meer weten over de geuren van de zepen. Kijk dan verder bij de zepen of bij de geur omschrijvingen.      
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Scheerzeep 1778 Beau Brummel scheerzeep brengt de geur van 's werelds eerste echte Dandy.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht  gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Berk scheerzeep heeft een houtachtige geur.
 • Delfts Wit Scheerzeep
  Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Delfts Wit scheerzeep heeft een verfijnde houtachtige geur.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Delftse Donderslag scheerzeep heeft, zoals de naam al verraad, een diepe krachtige geur.
 • Scheerzeep probeer-set met 4 verschillende geuren, 15 gr zeep in blikjes
 • Scheerzeep probeer-set met 6 verschillende geuren, 15 gr zeep in blikjes
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht  gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Puur scheerzeep bevat geen toegevoegde geurstoffen om de gevoelige huid te ontzien.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Smoor scheerzeep heeft een verleidelijke geur om verliefd op te worden.
Ga naar de bovenkant