• Deze mooie basic scheerkwast heeft een fijn in de hand liggend resine handvat en heel belangrijk een zeer zachte bolvormige synthetische knoop met voldoende 'back-bone'. Scheerschuim maken gaat hiermee heel gemakkelijk. De kwast laadt zich snel, kan tegen een stootje en gaat veel langer mee dan een dieren haren scheerkwast. Kortom een top product voor een vriendelijke prijs en jarenlang scheerplezier.
 • Op de klassieke manier van scheren maak jij je scheerschuim zelf, met een mooie scheerkwast en een goede zeep. De Scheermonnik Premium scheerkwasten zijn leverbaar in 3 exclusieve modellen: MAX is modern, houdt van stijl TOM is eigentijds KLAAS is klassiek ingesteld De handvat modellen zijn in Nederland gemaakt van geselecteerd inlands hout en 3 keer behandeld met een speciale coating die de houtstructuur naar boven haalt en zorgt dat de kwast waterbestendig is. En heel belangrijk, de kwast heeft een zeer zachte bolvormige synthetische knoop met voldoende 'back-bone'. Met deze fijne scheerkwast, een goede zeep, een paar druppels water en jouw inzet, heb je alles wat nodig is om het beste scheerschuim te maken. De scheerkwast met een 'knoop' van HQ synthetische haren, laadt zich snel, kan tegen een stootje en gaat veel langer mee dan een dieren haren scheerkwast. Kortom een top product voor jarenlang scheerplezier. Kies de houtsoort en het model en stel je eigen kwast samen.
 • Scheermonnik scheer set: basic scheer kwast met scheerzeep naar keuze
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Scheerzeep 1778 Beau Brummel scheerzeep brengt de geur van 's werelds eerste echte Dandy.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht  gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Berk scheerzeep heeft een houtachtige geur.
 • Delfts Wit Scheerzeep
  Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Delfts Wit scheerzeep heeft een verfijnde houtachtige geur.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Delftse Donderslag scheerzeep heeft, zoals de naam al verraad, een diepe krachtige geur.
 • Scheerzeep probeer-set met 4 verschillende geuren, 15 gr zeep in blikjes
 • Scheerzeep probeer-set met 6 verschillende geuren, 15 gr zeep in blikjes
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht  gemaakt en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Puur scheerzeep bevat geen toegevoegde geurstoffen om de gevoelige huid te ontzien.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Smoor scheerzeep heeft een verleidelijke geur om verliefd op te worden.
 • Met Scheermonnik scheerzeep is scheren weer genieten. Met de beste uitgekiende ingrediënten maak jij het mooiste schuim. Een weldaad voor je huid en je baard. De baardharen worden zacht en je huid ontspant. Het schuim helpt je het mes moeiteloos te laten glijden. En de verfijnde geur maakt de scheerbeurt helemaal een relaxte ervaring. Soek scheerzeep draagt de geuren van een arabische markt.
Go to Top